Vulkan Izdavastvo | Knjiga | PRIČA O JEDNOJ PORODICI
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
Roza Ventrela je rođena u Bariju, a trenutno živi u Kremoni. Diplomirala je na katedri za savremenu istoriju, a master diplomu stekla iz oblasti menadžmenta u obrazovanju. Dugo je pisala za specijalizovane časopise o istoriji i držala predavanja o položaju žena kroz istoriju: njeni romani najčešće govore upravo o osećanjima i problemima žena. Radila je kao urednik u izdavaštvu, a već godinama drži nastavu iz kreativnog pisanja za decu i odrasle. Pročitaj više

PRIČA O JEDNOJ PORODICI

Oblast: Ljubavni romani
ISBN: 978-86-10-02908-6
Format: 145x205
br. str.: 272
povez: mek
Pismo: latinica
Cena: 899,00 DIN
Na sajtu: 719,00 DIN
Ušteda: 180,00 DIN

NEOČEKIVANO PRIJATELJSTVO ROĐENO KAO CVET IZ KAMENA. 
ZABRANJENA LJUBAV KAO JEDINA UTEHA I ŠTIT OD OSTATKA SVETA.

U lavirintu uskih uličica popločanih belim kamenom, razdragana deca se jure dok ih opijaju mirisi sveže opranog veša i arome vrelog sosa od paradajza. Jedna od njih je i Marija, devojčica tamne puti i buntovne naravi. Za njom trče i njena dva brata, bezbrižno se osmehuju i uživaju u igri sa drugarima. Među njima je i Mikele, uvek tu za nju, spremno čeka da je zaštiti.

Sasvim polako, neprimetno, njihovo prijateljstvo prerasta u iskrenu ljubav. Kada se suoči sa teškim gubitkom, Marija će morati da pronađe način da savlada zabranjena osećanja prema Mikeleu jer je seme mržnje zavadilo njihove porodice. Od tog trenutka sve će se promeniti, a život dobija novi, neočekivani tok.

U siromašnim kvartovima juga Italije u kojima se tradicija rađa i umire, a pravila i običaji vekovima oblikuju, može li čovek zaista preskočiti sve prepreke i ostvariti snove a da se nikada ne osvrne na prošlost?
Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar