Vulkan Izdavastvo | Knjiga | U čarobnoj noći
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
ELOIZA DŽEJMS, čije je pravo ime Meri Blaj, rođena je 1962. godine u Minesoti. Vanredni je profesor engleske književnosti na Univerzitetu u Fordhamu. Potiče iz porodice književnika, a još kao studentkinja počela je da piše i objavljuje. Njeni romani često imaju podatke iz bogate prošlosti engleske istorije i književnosti. Udata je za Italijana Alesandra Vetorija, sa kojim ima sina i ćerku. Pročitaj više

U čarobnoj noći

Oblast: Ljubavni romani
ISBN: 978-86-10-02511-8
Format: 145x205 mm
br. str.: 296
povez: bros
Pismo: latinica
Cena: 599,00 DIN
Na sajtu: 479,00 DIN
Ušteda: 120,00 DIN

Kada je te čarobne noći ledi Perdita Selbi, porodici i prijateljima poznatija kao Popi, upoznala vojvodu Flečera, znala je da je on njena srodna duša i čovek kojeg će zauvek voleti. Ovaj đavolski privlačan muškarac bio je savršen izbor za ovu izuzetno lepu i naivnu Engleskinju, a njihovo venčanje bilo je kao iz bajke. Četiri godine kasnije, Popi i vojvoda postali su najpoznatiji par u gradu, ali blistava fasada njihovog savršenog braka krije neprijatnu tajnu – nestalo je strasti.

Međutim, vojvoda ne želi da izgubi ženu za kojom i dalje žudi i zato je rešen da je ponovo osvoji… i podseti je na vrele dane njihove ljubavi i to tako što će je opet zavesti, bezobrazno i grešno.

Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar