Pretraži sajt

OKRUŽENI LOŠIM ŠEFOVIMA

Tomas Erikson
15.10.2020.

Žanr: Popularna psihologija

ISBN: 978-86-10-03514-8

Format: 145x205

br. str.: 304

povez: mek

Pismo: latinica

Ne umeju da saslušaju, previše pričaju o sebi, a ponekad se i neprilično ponašaju. U određenim situacijama donose odluke kao da su vladari univerzuma, a u većini slučajeva sve zasnivaju na nekom vlastitom svetu, svetu koji je suludo jednostran. Prepoznajete li vaše nadređene?

Koristeći isti sistem klasifikacije u četiri boje, koji je primenio u međunarodnim bestselerima Okruženi idiotima i Okruženi psihopatama, Tomas Erikson prikazuje glavne razloge nezadovoljstva na poslu i nudi načine za njihovo prevazilaženje. Osrednji lideri vrebaju svaku šansu da za sve moguće pogreške okrive nekog drugog, ali im to pruža samo privremenu prednost, jer će i njihovi nedostaci izbiti na svetlost dana.

Kvalitetno rukovođenje oslanja se na naročitu simbiozu koja vlada između zaposlenih i nadređenih, pri čemu obe strane treba da shvate koliko zavise jedna od druge. Život je prekratak da biste bili okruženi lošim uticajima. Nemojte dozvoliti da vam rđavi šefovi budu kamen spoticanja na razvojnom putu. Vreme je da uzmete život u svoje ruke iz grabljivih kandži loših rukovodilaca. Radi se o vašem životu!

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara
string(0) ""
string(0) ""