PROROČANSTVO LJUBAVI | Džordžija Rutsis Savas
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
DŽORDŽIJA RUTSIS SAVAS proricala je na neki način otkad pamti za sebe. Njena karijera kretala se u širokom rasponu od pripremanja reklamnog materijala za magazin Ms. Preko posla spikerke na televiziji, do pisanja modnih priča za CNN. Pisala je popularnu kolumnu o mesečnom horoskopu u InStlye magazinu skoro čitavu deceniju, kao i astrološke prognoze za mnoga izdanja, poput Child, Seventeen, New York Daily News, Sunday Magazine i Sassy. Pored ove, Džordžija je autorka knjiga Seventeen Total Astrology: What the Stars Say About Life and Love, i The Oracle Book: Answers to Life’s Questions koje su postigle internacionalni uspeh i prevedene su na više od dvadeset jezika. Bavi se i natalnim kartama i astrologijom, a drži i privatne seanse. Ovih dana posmatra zvezde ... Pročitaj više

PROROČANSTVO LJUBAVI

Oblast: Poklon knjige
ISBN: 978-86-10-02180-6
Format: 145 x 205 mm
br. str.: 320
povez: tvrd
Pismo: latinica
Cena: 999,00 DIN
Na sajtu: 799,00 DIN
Ušteda: 200,00 DIN
Ah, šta smo sve spremni da uradimo zbog ljubavi! Ratovi su vođeni u njeno ime, a vladari se odricali prestola da bi bili sa izabranicama svoga srca, i nema sumnje da su žudnja i strast menjali tok istorije. Treba li da se udam za njega? Da li je ona prava za mene? Da li mi je verna? Da li me želi? Ljubav nas opseda, i svako od nas je bar jednom postavio sebi neko od ovih pitanja.

Na stranicama ove nalaze se odgovori uzeti iz drevnih i savremenih proročkih tehnika, poput hiromantije, astrologije, dragog kamenja, tarota i numerologije. Svi odgovori tiču se samo jednog – ljubavi.
Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar