Pretraži sajt
%
×
SVETSKI DAN KNJIGE - 15% + 20% + 10% NA 3
dana sati minuta sekundi

Psihološki triler „Tri znaka: Isceliteljke“ – knjiga nedelje Vulkan izdavaštva

29.
5.
2023.

Između legende i stvarnosti

Vulkan izdavaštvo je za knjigu nedelje odabralo psihološki triler Tri znaka: Isceliteljke nagrađivane italijanske spisateljice Emanuele Valentini. Do nedelje, 4. juna, roman u kom nema mesta za pretpostavke možete kupiti na sajtu vulkani.rs uz dodatnih 30% popusta i besplatnu dostavu na teritoriji Srbije.

Ono što krijemo od sebe može da nas ubije. Ili da nas spase. Između prošlosti i sadašnjosti pronalazimo mnoge tajne: neke uspavane u vremenu, druge spremne da ponovo isplivaju u pravom trenutku. Kakva se mračna misterija krije iza drevne tradicije isceliteljki? U maestralno napisanom psihološkom trileru Tri znaka: Isceliteljke, autorka nam otkriva da su dobro i zlo dva lica jedne jedine, uznemirujuće istine – jedan znak leči, jedan štiti od zla, jedan ubija.

Mala zajednica okuplja se da ožali devojčicu čije su kosti pronađene u šumi, više od dvadeset godina nakon što je nestala. Za Saru Romani, koja još otkad je bila dete nije kročila u ovo seoce u Apeninima, to je opasna prilika da se ponovo poveže sa tajnama i prijateljima iz detinjstva, koji su ostali deo stvarnosti pune sujeverja i predrasuda – stvarnosti koja je izronila zajedno sa pronalaskom posmrtnih ostataka.

A onda još jedna devojčica nestane. Njeno ime je Rebeka, i ona je poslednja naslednica drevne tradicije isceliteljki. Sara se priključuje istrazi, verujući svom instinktu, koji je predugo potiskivan. Prošlost se vratila i ona shvata da ovoga puta ne može pobeći. Šta se krije iza ovih misterioznih nestanaka?

Dok meštani kreću u potragu, Sara silazi u podzemlje Apenina, u bolno putovanje kroz priče zakopane u vremenu: kroz ulice, šumske staze, kuće i lica koje je pokušala da izbriše iz sećanja.

U divljoj trci s vremenom, Sara će morati da se pomiri s onim delom sebe koji je ućutkala pre dvadeset dve godine. Po cenu da se izgubi u lavirintu sećanja i da više nikada ne pronađe izlaz. Rezultat je istraga koja savršeno kombinuje detektivsku priču sa trilerom, puna obrta, neizvesnosti i uzbuđenja.

Tri znaka: Isceliteljke potražite već danas na sajtu vulkani.rs.