Pretraži sajt
%
×
SVETSKI DAN KNJIGE - 15% + 20% + 10% NA 3
dana sati minuta sekundi

Edukativne knjige iz serijala „Otvorite prozorčiće i upoznajte“ u prodaji

24.
5.
2023.

Pregršt zanimljivih činjenica o životinjama i svemiru

Vulkančić je pripremio divne edukativne slikovnice uz koje će najmlađi na jednostavan način naučiti nazive različitih pojmova iz svakodnevnog života. Slikovnice sa prozorčićima i šarenim ilustracijama privući će pažnju dece i pretvoriti učenje u zabavno iskustvo.

Ko su stanovnici farme? Kako nastaje vuna? Kako funkcioniše proizvodnja mleka? Odgovore na ova i mnoga druga zanimljiva pitanja potražite u knjizi Otvorite prozorčiće i upoznajte farmu, koja sadrži pregršt informacija o domaćim životinjama, poljoprivrednim mašinama i uzgajanju voća i povrća.

Saznajte koja je najveća planeta Sunčevog sistema, šta je Veliki prasak, kako se astronauti pripremaju za život van Zemlje, uz knjigu Otvorite prozorčiće i upoznajte svemir. Potražite informacije o galaksijama, planetama Sunčevog sistema, Međunarodnoj svemirskoj stanici i našoj planeti.

Edukativne i zabavne knjige iz serijala Otvorite prozorčiće i upoznajte, za decu uzrasta od tri do pet godina, pospešuju razvoj fine motorike i razvijaju sposobnost logičkog zaključivanja i povezivanja. Potražite ih na sajtu vulkancic.rs ili u najbližoj knjižari Vulkan.