Pretraži sajt
%
×
DO 50% NA POPULARNU PSIHOLOGIJU
dana sati minuta sekundi

Edukativna knjiga „Čudesni život u prirodi kroz zadivljujuće priče“ uskoro u prodaji

17.
5.
2023.

Zastanite i posmatrajte... prizori su magični

Naš svet je ispunjen lepotom, od divljih životinja koje oduzimaju dah do biljaka koje nam daju život. Deca vole da istražuju prirodu, a jedan od načina da podstaknemo njihovu želju za znanjem jeste da im obezbedimo mnogo dobro napisanih i lepo ilustrovanih knjiga.

Novi naslov popularnog serijala Zastanite i upoznajte... svim malim i velikim ljubiteljima prirode donosi priče poznate autorke Laure Brand. Zastanite i posmatrajte čudesni život u prirodi kroz zadivljujuće priče je topao poziv deci da istraže magiju i čudo ove planete koju zovemo dom.

Ima mnogo stvari u ovom našem svetu o kojima se još niste zapitali. Ceo svet je blago koje čeka da bude pronađeno. Zemlja vrvi od iznenađenja. Otvorite oči i vidite – više ih je nego što možete i da zamislite.

Zastanite i posmatrajte, pronađite radost u sadašnjem trenutku. Priroda nam svakodnevno priređuje prava mala čuda: pečurke „cvetaju“, pčele hlade svoj med, a semenke maslačka jezde nošene povetarcem.

Za trenutak se odvojte od svakodnevne gužve kako biste bili prisutni ovde i sada, te osmotrili život najsitnijih stvorenja iz prirode. Proširite svoje znanje dok čitate raznolike priče i uživate u živopisnim ilustracijama.

Divna knjiga koja budi ljubav prema svetu koji nas okružuje Zastanite i posmatrajte čudesni život u prirodi kroz zadivljujuće priče uskoro će biti dostupna na sajtu vulkancic.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.