Pretraži sajt
%
×
SVETSKI DAN KNJIGE - 15% + 20% + 10% NA 3
dana sati minuta sekundi

„Planeta muškaraca“ Džona Greja – knjiga nedelje Vulkan izdavaštva

20.
2.
2023.

Vulkan izdavaštvo je Planetu muškaraca Džona Greja, autora svetskog bestselera Muškarci su sa Marsa, žene su sa Venere, i Ardžune Ardaga, pisca i javnog govornika, proglasilo za knjigu nedelje. Ovaj vodič ka samootkriću istražuje dvanaest kvaliteta savremenog muškarca.

Knjiga pomaže čitaocima da otkriju svoju svrhu i misiju; da budu u kontaktu sa sopstvenim osećanjima, da žive život koji je u skladu sa njihovim bićem, poštujući obaveze koje im je život doneo. Ovo je vrsta mape za podršku svakom čoveku koji želi da otkrije za šta je stvoren i da u skladu s tim živi.

Autori nisu zaboravili ni na nežniji pol, pa ima odeljaka u kojima se daju saveti damama kako da prepoznaju dobrog i pouzdanog muškarca, kao i kako da sopstvenog partnera podrže na najbolji način jer će od toga svi imati koristi.

Džon Grej je vodeći svetski stručnjak iz oblasti međuljudskih odnosa. Njegove knjige, koje pomažu muškarcima i ženama da izgrade i održe kvalitetan odnos, prodate su u više od 50 miliona primeraka i prevedene su na 50 jezika. Revolucionarno delo Muškarci su sa Marsa, žene su sa Venere najprodavanija je knjiga svih vremena, apsolutni bestseler koji vam može poslužiti kao praktični vodič za bolje razumevanje suprotnog pola.

Na sajtu vulkani.rs potražite knjigu Planeta muškaraca i iskoristite dodatni popust od 30%!