Pretraži sajt
%
×
SVETSKI DAN KNJIGE - 15% + 20% + 10% NA 3
dana sati minuta sekundi

„Naučite da crtate životinje“ u prodaji

8.
12.
2022.

Najpraktičnija knjiga koju ćete kupiti

Avantura počinje! Uz 2 u 1 knjigu Naučite da crtate životinje – korak po korak vodič i blok za crtanje – zabava je zagarantovana.

Da li možete da nacrtate tigra? A noja? Kako stojite sa koalom koja se penje na drvo eukaliptusa? Naravno da možete. Moguće je nacrtati apsolutno sve! Nacrtajte bilo šta na bilo kojem mestu, u bilo koje vreme.

Ova knjiga sadrži više od 100 jednostavnih uputstava za crtanje i blok za vaša fantastična mala i velika remek-dela.

Od škrabanja u domaćem zadatku, preko pravljenja plakata ili stripova, crtanje je odličan način da ispoljite svoju kreativnost.

Top-saveti koji vam mogu olakšati posao: za crtanje koristite mekanu, ali oštru olovku; najpre napravite skicu, tako da možete obrisati delove kojima niste zadovoljni; pošto završite skicu, koristite crni flomaster da podebljate linije; kada se flomaster osuši, obrišite sve preostale delove olovke; odlučite kako želite da obojite svoj crtež: flomasterima, temperama, bojicama ili samo senčenjem olovkom – sve će izgledati savršeno.

Lekcije iz ove knjige koristite kao polazište, ali ne zaboravite da razvijete svoj jedinstveni stil!

Knjigu Naučite da crtate životinje, za decu uzrasta od pet do sedam godina, potražite na sajtu vulkancic.rs ili u najbližoj knjižari Vulkan.