Pretraži sajt
%
×
SVETSKI DAN KNJIGE - 15% + 20% + 10% NA 3
dana sati minuta sekundi

Vulkančić ekskluzivno predstavlja

27.
10.
2022.

Na štandovima Vulkan izdavaštva u okviru aktuelnog Beogradskog sajma knjiga, kao i svake godine Vulkančić predstavlja niz novih, popularnih, zabavnih i edukativnih knjiga za decu svih uzrasta.

Zahvaljujući Vulkančiću, u Srbiju je konačno stigla još jedna priča iz sjajnog serijala o devojčici koja je posebna i drugačija – Isidora je pola vila, pola vampir. U najnovijoj priči Harijet Mankaster Isidora Mun ima magične boginje, mali radoznalci imaće priliku da saznaju da li će neobična junakinja uspeti da popravi situaciju u koju se sama uplela izmišljajući izgovor da ne ode na kontrolni iz matematike.

Na Sajam knjiga iz Vulkančića dolazi i nestrpljivo iščekivani četvrti deo serijala o policajcu Dogmenu – Dogmen i Ketkid, bestseler Njujork tajmsa autora Dejvida Pilkija, u kome će mališane urnebesno nasmejati nove avanture omiljenog heroja. U knjizi Ja, Odisej, i ekipa iz Troje Franka Švigera najmlađi će saznati ko je ratovao u Troji, da li je zaista postojao Trojanski konj i kuda su vodila Odisejeva putovanja.

Na Sajmu knjiga naći će se i neprolazni klasici svetske književnosti za decu. Frensis Hodžson Beret predstaviće najmlađima nesalomivi karakter Sare Kru u romanu Mala princeza. Ana Sjuel u knjizi Crni Lepotan, kroz životnu priču istoimenog konja, upoznaće ih sa ljudskim karakterima, naučiti optimizmu i uputiti da je potraga za ljubavlju esencija života.

Među Vulkančićevim izdanjima klasika, čija privlačnost nikada ne jenjava, naći će se i roman Lesi se vraća kući britanskog pisca Erika Najta, neprolazna priča o neraskidivom prijateljstvu dečaka i psa, uz koju su odrasle mnoge generacije.

Vulkančić ni ovog puta nije zapostavio edukativna izdanja. Knjiga iz edicije Stepenice znanja: Planete pružiće najmlađim čitaocima mnoštvo informacija o Sunčevom sistemu, a knjiga Stepenice znanja: Dinosauri iz istog serijala otkriće im brojne činjenice o stvorenjima koja su nekada vladala Zemljom.

Ove sjajne naslove za najmlađe možete pronaći na Vulkanovom štandu na Beogradskom sajmu knjiga, u knjižarama Vulkan širom Srbije, kao i na sajtovima knjižara Vulkan i Vulkan izdavaštva.