Pretraži sajt

Nikada više nećete ići na odmor istim putem

20.
10.
2022.

Nikada više nećete ići na odmor istim putem

Zlo se krije na neočekivanim mestima. Koliko smo daleko spremni da idemo zbog onih koje volimo? U jeku Vulkanovog sajma knjiga, ljubiteljima jezivih trilera Vulkan izdavaštvo predstavlja novu knjigu autora bestselera Lanac Adrijana Makintija – Zamka. Ova briljantna i nemilosrdna priča će vas obuzeti od trenutka kada stignete na Dač Ajland. Jedan trenutak. Samo jedan trenutak nepažnje. Greška sa nezamislivim posledicama. Savršen odmor postaje košmar.

Vrana ju je posmatrala skeptičnim žutim okom s eukaliptusa sprženog gromom. Ta vrana bila je smrt.

Ne možemo reći da nisu bili upozoreni.

Za Heder Bakster, putovanje u Australiju sa novopečenim suprugom Tomom i njegovo dvoje dece, Olivijom i Ovenom, predstavlja ostvarenje sna. Ali kao i na svakom porodičnom odmoru, malo toga ide po planu: prevruće je, deci je dosadno, a obećanih koala nema ni na vidiku. Kada nakon slučajnog susreta sa meštanima dobiju poziv za izlet na Dač Ajland, to izgleda kao savršena prilika: zar to nije avantura koja im je svima potrebna?

Sa nekoliko zemljanih puteva koji se ukrštaju, Dač Ajland se sastoji od grubih travnjaka i osušenih rečnih korita. Međutim, ovo ostrvo privatno je s razlogom. Kada njihova poseta nakon kobne greške dovede do strašne nesreće, ono će za Baksterove postati zatvor u kojem iz svakog ćoška vreba smrtonosna zamka. Zamka koja će ih naterati da izaberu šta – a pre svega koga – da žrtvuju kako bi preživeli.

„Neumoljiva neizvesnost.“ – Stiven King

Psihološki triler Zamka potražite na sajtu vulkani.rs ili u knjižarama Vulkan širom Srbije.