Pretraži sajt
%
×
SVETSKI DAN KNJIGE - 15% + 20% + 10% NA 3
dana sati minuta sekundi

Dečji roman „Tea sisterke: Avantura na Karibima“ Tee Stilton uskoro u prodaji

15.
6.
2022.

Duhovita priča puna misterije i uzbuđenja

Da li volite putovanja i misterije? Ako je vaš odgovor potvrdan, pridružite se Tea sisterkama: sa njima ćete istraživati nove i fascinantne zemlje. Avantura na Karibima je vaša zajednička pustolovina koja oduzima dah!

One su Tea sisterke. Studiraju na Mišfordu i vole avanture i misterije. One su najbolje drugarice, čak i više od toga. One su kao sestre. Na malom ostrvu na Bahamima pronašle su gusarsku mapu. Hoće li ih ona odvesti do blaga? Da bi to saznale, upustile su se u avanturu na divnom Karipskom moru.

Osim što ćete otkriti da pet devojaka obožava da putuje, saznaćete da one još više vole da pomažu prijateljima u nevolji, istražuju misteriozne slučajeve i rešavaju čak i najkomplikovanije zagonetke!

Tea Stilton je sestra Džeronima Stiltona, specijalni dopisnik Mišjih novosti. Uvek je spremna da pođe na avanturistička putovanja, sa kojih se vraća sa senzacionalnim člancima i fotografijama. Tea se na Mišfordu sprijateljila sa pet učenica – Kolet, Niki, Pamelom, Paulinom i Violetom. Tako su nastale Tea sisterke! A Tea je ona koja izveštava o njihovim izuzetnim avanturama!

Sa svakom novom avanturom najmlađi čitaoci će kroz zabavu širiti svoja znanja iz različitih oblasti. Avantura na Karibima, duhovita priča iz života Tea sisterki, uskoro će biti dostupna na sajtu vulkancic.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.