Pretraži sajt

„Slikajmo prstićima“: Avantura na farmi i u zemlji jednoroga

16.
1.
2022.

Zabavne knjige za male umetnike

 

Edicija Slikajmo prstićima dozvoljava mališanima da na najbolji način ispolje svoju kreativnost.

Interaktivne knjige Slikajmo prstićima: Na farmi i Slikajmo prstićima: U zemlji jednoroga sadrže kreativni blok sa stranama za ukrašavanje i tekstom koji prati ilustracije i predivne boje.

Mnoštvo aktivnosti, propraćeno divnim ilustracijama i jednostavnim uputstvima, smišljeno je tako da se podstakne mašta i ohrabre deca za prve male umetničke projekte. Dovoljno je samo da svoje prstiće ili pečate umoče u boje na vrhu kompleta i zabava može da počne!

Ovaj idealni poklon za sve kreativne mališane možete kupiti putem sajta vulkancic.rs ili u najbližoj knjižari Vulkan.Edicija „Slikajmo prstićima" dozvoljava mališanima da na najbolji način ispolje svoju kreativnost! Avantura u zemlji jednoroga može da počne, a sve što je potrebno su prstići i predivne boje koje su deo ovog seta. Naravno, malo mašte nikad nije naodmet.

Ovaj divni set idealan je za sve kreativne mališane. Mnoštvo aktivnosti, propraćeno divnim ilustracijama i jednostavnim uputstvima, smišljeno je tako da se podstakne mašta i ohrabre deca za prve male umetničke projekte. Dovoljno je samo da svoje prstiće ili pečate umoče u boje na vrhu ovog kompleta i zabava može da počne!