Pretraži sajt

„Isidora Mun: Knjiga puna igara i zabave“ autorke Harijet Mankaster uskoro u prodaji!

24.
11.
2021.

 

Nova avantura omiljene dečje junakinje

 

Vulkančić priprema novu knjigu o avanturama devojčice Isidore Mun autorke Harijet Mankaster. Zahvaljujući ovom književnom serijalu, Mankasterova je postala jedna od najpopularnijih dečjih autorki današnjice. Isidora Mun je posebna jer je drugačija: njena mama je vila, tata vampir, a ona je i jedno i drugo. U crno-belom svetu, gde različitosti nisu dobrodošle, Isidora uči decu kako da prihvate sebe, jer u tome leže istinska radost i lepota. Kroz svoje avanture, ona iznova pokazuje da pripadati različitim svetovima ume da bude i te kako zabavno. Pored Isidore Mun, tu su Mirabel i Viktorija Senka, koje takođe imaju svoje književne serijale.

U knjizi Isidora Mun: Knjiga puna igara i zabave glavna junakinja vas vodi u avanturu prepunu zanimljivih aktivnosti uz koje ćete mnogo toga naučiti. Da li želite da budete poput Isidore Mun? Uplovite u svet vila i vampira uz ovu knjigu sa aktivnostima! Rešavajte zabavne zadatke, čarobne mozgalice i magične zagonetke. Uz mnoštvo ideja i fantastičnih saveta, bilo da se zabavljate sami ili sa porodicom, u svetu Isidore Mun nema mesta dosadi!

Ova zabavna i bogato ilustrovana knjiga uskoro će biti dostupna na sajtu vulkancic.rs i u knjižarama Vulkan. Do tada uživajte u dogodovštinama Isidore Mun u već objavljenim knjigama, koje takođe možete da poručite putem sajta Vulkan izdavaštva.

Trenutno nema komentara