Pretraži sajt

Vulkančić preporučuje edukativne naslove namenjene najmlađim čitaocima

18.
11.
2021.

Zakoračite u svet znanja uz najlepše knjige za decu

 

Dok rastu i razvijaju se, deca otkrivaju svoja interesovanja iz različitih oblasti i željna su novih znanja. Kao što je dobro poznato, najbrže se uči uz igru i zabavu. Stoga je Vulkančić priredio interaktivne i edukativne knjige uz koje će mališani na lak i zanimljiv način steći nova znanja.

Edukativna knjiga za najmlađe Moja velika knjiga saznanja: Svet oko nas donosi niz aktivnosti uz koje će mališani uzrasta do tri godine upoznati i lakše razumeti svet oko sebe. Uz prozorčiće, reljefne elemente, pokretne ilustracije i različite teksture, deca će upoznavati svet oko sebe, a tome će doprineti i kreativne ilustracije. Slikovnica pospešuje razvoj fine motorike i razvija sposobnost logičkog zaključivanja i povezivanja.

Prozorčići, različite teksture za opipavanje, točak koji se okreće, reljefni elementi... U ovoj interaktivnoj knjizi, sa jednostavnim i toplim ilustracijama, mališani će od najranijeg uzrasta naučiti više o stvarima iz svakodnevnog života i svog okruženja, kao i o lepom ponašanju i interakciji sa roditeljima i svojim vršnjacima. Knjiga je namenjena svim radoznalim mališanima koji otkrivaju svet kroz igru i zabavu.

 

 

Uz Edukativni model – Sunčev sistem, školarci uzrasta od sedam do devet godina će kroz igru savladati Sunčev sistem. U knjizi od 64 strane saznaće kako je nastalo Sunce i njegove planete, ali i druge zanimljivosti iz svemira! Uz knjigu dolazi i pet čvrstih kartona sa delićima za istiskanje, kao i jednostavno uputstvo za sastavljanje 3D modela Sunčevog sistema. Učenje kroz igru i vizuelizaciju biće još zabavnije!

Zahvaljujući ovoj knjizi, deca će otkriti kako su nastali Sunce i planete Sunčevog sistema, saznaće neverovatne podatke o kometama, raketama, astronautima i još mnogo toga! Uz knjigu dolazi i 27 čvrstih kartonskih delova, pomoću kojih je moguće napraviti 3D model Sunčevog sistema.

 

Preporučene naslove možete kupiti putem sajta vulkancic.rs, kao i u svim knjižarama Vulkan.