Pretraži sajt
%
×
DO 50% POPUSTA NA ODABRANE VULKANČIĆ KNJIGE
dana sati minuta sekundi

„Amari i noćna braća“ u izboru za knjigu godine!

18.
11.
2021.

Očaravajuća avantura ispunjena srcem i dušom

Roman Amari i noćna braća, koji je za domaće tržište priredio Vulkančić, našao se u izboru za dečju knjigu godine najeminentnijeg svetskog književnog sajta Goodreads, koji broji više od 90 miliona aktivnih korisnika. Tim povodom podsećamo vas zašto je ovaj roman jedan od omiljenih među školarcima širom sveta.

Amari i noćna braća je uzbudljiv i zabavan roman namenjen deci uzrasta od 9 do 12 godina. Autor B. B. Olston u ovom delu prepliće magijske elemente i realistično prikazanu svakodnevicu glavne junakinje. Energična naracija u prvom licu ispunjena je snažnim porukama koje upućuju na to koliko je važno verovati u sebe i zablistati, čak i u najtežim trenucima. Maštovita i beskrajno duhovita, avantura prepuna magije s razlogom je postala bestseler magazina New York Times, a verujemo uskoro i dečja knjiga godine na sajtu Goodreads.

Kada bude pozvana na probu u Biro za natprirodne poslove, Amari će biti sigurna da je to njena jedina prilika da spase brata. Međutim, prvo će morati da izađe na kraj sa novim svetom Biroa, u kojem su sirene, vanzemaljci i čarobnjaci stvarni, a njena cimerka je zmajomorf. Amari mora da se takmiči za svoje mesto protiv dece koja ovaj svet poznaju čitav život, ali i sa zlim čarobnjakom, koji je pretnja svim drugim natprirodnim bićima. Amari se nikada nije osećala tako usamljeno. Ipak, ako ne položi tri ispita, možda nikada neće saznati šta se desilo sa Kvintom. Da bi sačuvala svog brata, Amari će se boriti jače nego ikada pre.

Upustite se u čarobni svet avantura uz glavnu junakinju Amari u ovom uzbudljivom dečjem romanu. Upoznajte nove likove i uživajte u svetu magije.

Roman Amari i noćna braća možete kupiti putem sajta vulkancic.rs, kao i u svim knjižarama Vulkan.