Pretraži sajt
%
×
POPUST DO 40% NA ODABRANE VULKANČIĆ NASLOVE
dana sati minuta sekundi

SPECIJALNA PONUDA UZ KUPOVINU NOVE KNJIGE TOMASA HARISA

4.
8.
2021.

Za sve ljubitelje romana Tomasa Harisa, spremili smo posebnu akciju! Ukoliko poručite roman Hanibal putem sajta vulkani.rsstičete mogućnost da kupite druge romane pomenutog autora po ceni sniženoj za 40% u odnosu na redovnu! I to nije sve, tokom trajanja akcije dostava na teritoriji Republike Srbije je besplatna! 

 

 

„Da li je Hanibal dobar kao Crveni zmaj i Kad jaganjci utihnu? Ne, još je bolji.“ – Stiven King

Moćni nastavak bestselera Kad jaganjci utihnu je u prodaji! 
Sedam godina je prošlo od bekstva Hanibala Lektera iz zatočeništva. Sedam godina živeo je slobodno i upijao najfinije mirise i ukuse sveta punim plućima. Ali to ne znači da je bio zaboravljen: uljezi su našli njegovo utočište i razotkrili njegov novi identitet, osetivši zlo koje ga okružuje. Bogataš koji je zbog Lektera osakaćen. Korumpirani italijanski policajac željan slave i novca. Klarisa Starling, koja nikad nije zaboravila susret sa doktorom. Lov može da počne. Sve troje, svako na svoj način, žele da pronađu Hanibala Lektera. I svima će se želja ostvariti. Ali samo će jedno od njih poživeti dovoljno dugo da uživa u nagradi.

 

 

 

 

 

 

Crveni zmaj je roman koji je stvorio Hanibala Lektera i njegovo zaveštanje zla.
Najbolji profajler kojeg je FBI imao, Vil Grejam, povukao se nakon što je Hanibal Lekter zatvoren. Međutim, niz jezivih zločina nateraće agenta Kroforda da se ponovo obrati jedinom čoveku koji može da pomogne u istrazi. Seksualna glad, demonsko nasilje, zlokobna logika – to su smrtonosni sastojci ubistvene formule koja gura psihopatu u naručje nezamislive samoobmane. Hvalisavi ubica šalje izazivačka pisma policiji. Namučeno čudovište i samo sklono mučenju nalazi najveće zadovoljstvo u proračunatom ubijanju srećnih porodica i predstavlja se kao… Crveni Zmaj. Da bi ga pronašao, Grejam mora da ga razume. Da bi ga razumeo, Grejamu je ostalo samo jedno mesto na koje može da ode: genijalni zločinački um Hanibala Lektera.

 

 

 

 

Kad jaganjci utihnu autora Tomasa Harisa je najbolji triler svih vremena po izboru čitalaca i prodat je u neverovatnih 30 miliona primeraka! Remek-delo napetosti sa dve snažne i fascinantne ličnosti povezane vrlo dvosmislenom, uznemirujućom i opasnom vezom. Ubica poznat kao Bufalo Bil seje strah širom Amerike, a Klarisa Starling, briljantna i ambiciozna pripravnica Odseka za proučavanje ponašanja FBI-ja, dobija zadatak da poseti doktora Hanibala Lektera, smeštenog u bolnicu za mentalno poremećene zločince. Roman „Kad jaganjci utihnu" poslužio je kao inspiracija za kultni film istog naziva, koji je osvojio pet Oskara.

 

Ukoliko ste oduševljeni trilerima Tomasa Harisa, od kojih vam se jeza spušta niz kičmu, nećete propustiti ovu specijalnu priliku na sajtu www.vulkani.rs!