Pretraži sajt
%
×
DO 50% NA POPULARNU PSIHOLOGIJU
dana sati minuta sekundi

Aвантурa препунa занимљивих активности уз нову књигу о Исидори Мун

3.
6.
2021.

Уз књигу Исидора Мун и магичне активности можете постати баш као она. Моћи ћете да се претворите у вилу или вампира и створите најмагичније украсе. Дизајнирајте и направите чаробни штапић, вилинско-вампирски дневник или вилински сталак за оловке. Забава је загарантована!

Серијал књига о Исидори Мун, настао из пера списатељице Харијет Манкастер, један је од најпревођенијих и највољенијих серијала за децу широм планете. Непоновљиве враголије, чаробне илустрације и симпатични јунаци потпуно су прилагођени узрасту читалаца, због чега заузимају посебно место у срцима најмлађих.

Нова књига у издању Вулканчића Исидора Мун и магичне активности повешће вас у нове духовите авантуре омиљене јунакиње. Деца узраста од 7 до 9 година имаће прилику да са необичном и јединственом девојчицом, која је одушевила читаоце широм света, уживају у незаборавним догодовштинама!

У серијалу књига о Исидори Мун, девојчици која је пола вила, а пола вампир, сазнаћете све лепоте прихватања себе онаквим какви јесте. Иако понекад делује збуњујуће, Исидора швата да припадати различитим световима може бити и те како забавно! Овога пута повешће вас у авантуру препуну занимљивих активности у којој ћете много тога научити.

Обе књиге можете поручити већ данас путем сајта www.vulkancic.rs.