Pretraži sajt

Најбоље књиге за најмлађе из едиције „Пиши-бриши“

26.
5.
2021.

Књиге из едиције Пиши-бриши: Слова и Бројеви идеалне су за прве кораке у учењу. Користећи механизам за брисање и обрисиви фломастер, малишани ће научити, али и увежбати писање слова и бројева. 

  

Књига Пиши-бриши: Слова идеална је за будуће школарце. Упутства за коришћење су једноставна, а игра и забава неће изостати. Књига садржи механизам помоћу ког ће малишани лако обрисати ако нису задовољна резултатом. Захваљујући књизи Пиши-бриши: Бројеви, деца ће на занимљив начин научити да пишу бројеве од 1 до 20. Обрисиви фломастер и странице на којима не остају трагови омогућују да се књига користи изнова и изнова.

Уз ове едукативне књиге, деца ће развијати и своју креативност. Захваљујући механизму којим се лако обрише сваки покушај којим дете није задовољно, књиге су идеалне за вежбање писања слова и бројева. Занимљив облик књига учење ће учинити још забавнијим, тако да ће будући школарци савладати вештину писања брзо и лако.

Књиге Пиши-бриши: Слова и Пиши-бриши: Бројеви идеалан су поклон за сваког малишана. Можете их поручити путем сајта www.vulkancic.rs