Pretraži sajt

Упустите се у чаробни свет Мирабел Старспел, који нам представља ауторка књига о Исидори Мун, Харијет Манкастер

21.04.2021.

Упустите се у чаробни свет Мирабел Старспел, који нам представља ауторка књига о Исидори Мун, Харијет Манкастер

Нова јунакиња која је одушевила малишане од 7 до 9 година широм света стигла је и код нас, у новим, духовитим авантурама – Мирабел спрема нове несташлуке. Ауторка Харијет Манкастер, позната по књигама о јединственој Исидори Мун, овога пута ће нам представити још једну необичну и неодољиву малу хероину – Мирабел Старспел.

У свету препуном црно-белих подела и супротности како је бити неко ко не припада таквом калупу? У књизи Мирабел спрема нове несташлуке сазнаћете све о девојчици која је пола вештица, а пола вила, као и све лепоте прихватања себе онаквим каквим јесте. Иако понекад делује збуњујуће, Мирабел швата да припадање различитим световима може бити и те како забавно! Упловите у авантуру препуну магичних обрта и вештичјих несташлука, која ће вас натерати да заволите Мирабел баш као и Исидору Мун, њену рођаку!

Симпатични јунаци и њихове необичне авантуре одушевиће малишане, јер ће моћи да се поистовете с њима. Духовити обрти и чаробне илустрације, несташлуци и много магије учиниће да им ово постане једна од омиљених књига.

Мирабел је посебна јер је другачија. Њена мама је вештица, њен тата је вилењак, а она обожава магичне несташлуке. Дошло је време за вилинску прославу и тата је рекао Мирабел да мора беспрекорно да се понаша. Али Мирабел зна да је све увек много забавније макар уз мрвицу вештичје магије. Да ли ће Мирабел успети да се избори са својом природом и не направи никакав несташлук? Чини се да неће!

Мирабел спрема нове несташлуке можете да купите путем сајта www.vulkancic.rs.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara