Pretraži sajt

Дечји роман Пет пријатеља у последњој авантури у продаји

19.
2.
2021.

Инид Блајтон, једна од најуспешнијих ауторки за децу свих времена, написала је више од седамсто књига, које су преведене на више од четрдесет језика, а међу највољенијима су књиге из серијала Авантуре. Серијал је доживео две телевизијске и једну филмску адаптацију и одушевио породице широм света, а сада је пред вама последња књига – Пет пријатеља у последњој авантури.

Иако је намењена читаоцима узраста од седам до девет година, књига ће подједнако одушевити све читаоце, оне који су довољно одважни да се упусте у последњу, најузбудљивију авантуру до сада!
 
Чувена петорка креће у потрагу за крадљивцем рукописа познатог научника. Пођите у авантуру са Џулијаном, Диком, Ен, Џорџ и Тимијем и уживајте читајући о њиховим згодама и незгодама!
 
Пет пријатеља кампује недалеко од куће уваженог научника баш кад њему украду супертајна документа из пажљиво закључане куле. Крећу у потрагу за кривцем, али време истиче. Да ли ће чувена петорка у томе успети пре него што професорове тајне буду разоткривене?
 
Приче Инид Блајтон о пријатељству и пустоловинама окупирају пажњу малишана широм света и после више од педесет година. Уз непоновљиве ликове које је створила расле су и расту генерације читалаца.
 
Не пропустите прилику да свом детету приредите незаборавну авантуру, јединствено читалачко искуство и тренутке уз књигу коју ће дуго памтити. Роман Пет пријатеља у последњој авантури можете поручити путем сајта www.vulkancic.rs.