Pretraži sajt
%
×
SVETSKI DAN KNJIGE - 15% + 20% + 10% NA 3
dana sati minuta sekundi

Неодољива књига за најмлађе: Незгодације

4.
2.
2021.

Збирка кратких прича намењених најмлађим читаоцима Незгодације коначно је пред вама! Духовито дело награђиваног писца, Драгана Бабића, својим читаоцима откриће забаван и занимљив свет у који ће пре или касније свако дете закорачити.

Сазнајте са којим ћете се све згодама и незгодама сусрести на путу одрастања и, ако пажљиво о њима читате, можда успете и да их заобиђете. Као што аутор књиге каже: „Не мора баш све да ти се деси!“

Да ли некада помислите да би вам било лакше да вам неко на путу одрастања каже да ћете се у животу сусрести са многим згодама и незгодама које је, ако их на време препознамо и разумемо, могуће заобићи или макар спремно дочекати?

Ово није инстант приручник за одрастање, што ће вас можда разочарати, али јесте књига уз коју ћете се искрено насмејати, били мали или велики, и уживати у свакој њеној страници. У њој ћете, поред шаљивих, пронаћи и врло озбиљне теме, о којима аутор пише на забаван и духовит начин, чиме успоставља блискост са својим читаоцем, у чему је и посебна драгоценост ове књиге.

Премда свет није савршен, што почињете да разумевате читајући приче које су пред вама, одрастање у њему не мора нужно бити тешко, али је изазов са којим ћете се лакше изборити уз свог новог другара – Незгодације.

Иако је књига намењена деци узраста од 9 до 12 година, у њој ће подједнако уживати и одрасли. Обогаћена шаљивим илустрацијама и комичним ликовима, ова збирка ће сваком читаоцу помоћи да открије велике и важне ствари читајући духовите и забавне приче.

Незгодације можете поручити путем сајта www.vulkancic.rs.