Pretraži sajt

Roman „Klub ubistava četvrtkom” oborio sve rekorde čitanosti

23.
1.
2021.

Svetska izdavačka senzacija, knjiga koja je za neverovatno kratko vreme oborila sve rekorde čitanosti, Klub ubistava četvrtkom Ričarda Ozmana uskoro će se naći u prodaji, u izdanju Vulkan izdavaštva.

Roman je prodat u skoro milion primeraka u Velikoj Britaniji i proglašen je najprodavanijom knjigom kada su u pitanju beletristika, nefikcija i izdanja u tvrdom i mekom povezu. Zanimljivo je i to da je prodato duplo više primeraka ovog romana od memoara Baraka Obame, koji zauzimaju drugo mesto.

Sve ovo znači da je Klub ubistava četvrtkom treća najprodavanija knjiga svih vremena u Velikoj Britaniji!

Još od 2009. godine svet nije doživeo ovako senzacionalan izdavački fenomen, što potvrđuje i činjenica da je Klub ubistava četvrtkom prvi debitantski roman koji je za sedam dana prodat u više od 130.000 primeraka.

Radnja romana prati neobično društvo, četvoro penzionera koji žive u luksuznom domu za stare. Uz čašu vina i kolačiće sa votkom, Elizabet, Džojs, Ibrahim i Ron mnogo više vole da istražuju stara, nerešena ubistva i tako vežbaju male sive ćelije. Jednog lepog sunčanog dana, na njihovom se pragu dešava pravo-pravcato ubistvo, a Klub ubistava četvrtkom se prvi put nalazi usred istrage stvarnog slučaja.

Iskoristite priliku da među prvima, odmah po izlasku iz štampe, kupite primerak romana Klub ubistava četvrtkom. Posetite sajt www.vulkani.rs!