Pretraži sajt
%
×
DO 50% POPUSTA NA ODABRANE VULKANČIĆ KNJIGE
dana sati minuta sekundi

Odabrana dela srpske književnosti u izdanju Vulkan izdavaštva po specijalnim cenama

23.
11.
2020.

Od ponedeljka, 23. novembra, do četvrtka, 26. novembra, posetioci sajta www.vulkani.rs biće u prilici da po fantastičnim cenama kupe odabrana dela najprestižnijih domaćih autora!

Ne propustite priliku da kupite knjige po specijalnoj ceni! Na već postojeći popust od 20% ostvarićete dodatnih 15% popusta na odabrana, renomirana dela klasične srpske književnosti, kao i romane savremenih pisaca u izdanju Vulkan izdavaštva! Akcija traje od 23. do 26. novembra, a dodatni popust se obračunava u korpi.

Od svog osnivanja, Vulkan izdavaštvo značajnu pažnju posvećuje domaćoj književnosti i domaćim autorima. Na taj način čuvaju se i neguju kultura i umetnost naše zemlje, koje nas na najbolji način prezentuju u svetu. Na sajtu www.vulkani.rs pronaći ćete bisere srpske pisane reči, sada po specijalnim cenama, a mi vam preporučujemo neke od njih.

Iako je objavljeno posthumno, kapitalno delo srpske književnosti Znakovi pored puta zauzima značajno mesto u bogatom opusu našeg nobelovca. Na svakoj stranici pisac nas uverava da su svi predeli koje otkrijemo i sva lica koja susretnemo znaci da život nije ništa drugo do neprestana potraga za sobom. Ivo Andrić je na jednom mestu u ovoj knjizi napisao kako oseća da se za svakog od nas, u samom trenutku našeg rođenja, plete zamka, malena i tanka, koja raste uporedo s nama i jača s našim godinama, prati nas kao senka i čeka nas svuda. Uzaludni su svi čovekovi napori da se odvoji od te zamke i sagleda je u celosti kako bi je bolje shvatio i savladao.

Novi roman proslavljenog pisca Dušana Miklje, triler Pokrov tame, dinamična je i intrigantna knjiga u čijem su središtu priča o trgovini oružjem, zakulisni aspekti takvih radnji, skriveni detalji i pojedinosti koje ne možemo ni da zamislimo. Ovo delo postavlja ultimativno pitanje: da li čovek može ostati human u svetu koji je utemeljen na zlu, svetu koji kreiraju samovoljni pojedinci vođeni ličnim interesima? Da li u takvom svetu ima mesta za ljubav? Oružje za sobom vuče plamen u kome stradaju i nedužni, a do samog kraja je neizvesno da li je ljubav između glavnih junaka jača od sistema.

Vladika Nikolaj Velimirović se delom i rečju uvrstio u red najplodonosnijih književnih stvaralaca u oblasti religije, a životom i ljubavlju prema srpskom narodu u red najuvaženijih crkvenih ličnosti. Na stranicama knjige Izabrana dela vladike Nikolaja čitaoci će pronaći odgovore na mnoga pitanja, otkriti nove istine o sebi i drugima, o prijateljima i neprijateljima, o veri i neveri, ali i naučiti da je moguće savladati slabosti i osnažiti vrline. Svi zapisi vladike Nikolaja Velimirovića, toliko značajni za srpsku književnost, uveravaju nas u to da su reči lekovite kad izviru iz dubine duše onoga koji je spoznao mudrost.

Iskoristite dane pred nama i obogatite svoju kućnu biblioteku najznačajnijim delima domaće književnosti, kupovinom putem sajta Vulkan izdavaštva.

* Dodatni popust od 15% sabira se sa postojećih 20% popusta na sajtu.