Pretraži sajt
%
×
DO 50% NA POPULARNU PSIHOLOGIJU
dana sati minuta sekundi

Black Friday akcija na sajtu Vulkan izdavaštva

20.
11.
2020.

Samo na sajtu www.vulkani.rs u petak 27. novembra, povodom manifestacije Black Friday očekuju vas veliki popusti!

U petak, 27. novembra, ne propustite priliku da po neverovatno niskim cenama kupite knjige koje ste oduvek želeli! Link koji vas vodi na akciju je www.vulkani.rs/akcije. Najčitanije i najtraženije naslove Vulkan izdavaštva i Vulkančića moći ćete da kupite po neverovatnim cenama! Na već postojeći popust od 20% ostvarićete dodatnih 20% popusta! I to nije sve, jer na tri i više odabranih knjiga ostvarujete dodatni popust od 10%! Popust se obračunava u korpi, a samo tokom Black Friday akcije, za kupovinu knjiga putem sajta dostava na kućnu adresu na teritoriji Republike Srbije je besplatna!

Black Friday je jedan od najočekivanijih dana u godini, kada se radujemo popustima i dragim osobama darujemo ono što ih usrećuje. A kako je knjiga najbolji poklon, Vulkan izdavaštvo svojim vernim čitaocima omogućava da dela omiljenih autora, bestselere, nagrađivane romane, bisere klasične književnosti i dečja izdanja kupe po vrtoglavo niskim cenama.

Iskoristite petak, 27. novembar, posetite sajt www.vulkani.rs i u okviru Black Friday akcije kupite knjige koje će vam ulepšati kraj ove godine.

* Dodatni popust od 20% sabira se sa postojećih 20% popusta na sajtu.

** Na kupovinu tri i više knjiga obračunava se dodatnih 10% popusta.

*** Tokom Black Friday akcije, dostava na teritoriji Republike Srbije je besplatna.