Pretraži sajt

Fantastične akcije na Vulkanovom sajmu knjiga!

19.
10.
2020.

Juče je počela manifestacija koju su zaljubljenici u pisanu reč iščekivali s velikim nestrpljenjem – Vulkanov sajam knjiga! Događaj koji objedinjuje najbolje i najčitanije knjige i autore, moderne romane, klasike srpske i svetske književnosti i knjige za najmlađe, na zadovoljstvo čitalaca širom Srbije startovao je u svih 28 knjižara Vulkan, kao i na sajtovima Vulkan izdavaštva (www.vulkani.rs) i knjižara (www.knjizare-vulkan.rs), i trajaće do subote, 24. oktobra!

Pored neverovatnih akcija i popusta na knjige i gift program, tokom Vulkanovog sajma knjiga, cene svih naslova na sajtu www.vulkani.rs uz redovni popust od 20% su snižene za još 10% (osim knjiga koje su u okviru posebnih akcija)! Prilikom kupovine tri ili više knjiga obračunava se dodatnih 10% popusta!

Za vreme trajanja Vulkanovog sajma knjiga, fantastični naslovi mogu biti vaši po neverovatnim akcijskim cenama! Spisak knjiga koje su na akcijamamožete pogledati klikom na: 3 knjige za 678 dinara3 knjige za 777 dinara i 3 knjige za 888 dinara.

O ostalim akcijama na Vulkanovom sajmu knjiga možete se informisati klikom na link: LINK.