Pretraži sajt
%
×
100 NASLOVA NA 50% POPUSTA
dana sati minuta sekundi

Хит Вулкановог сајма књига за најмлађе: Правописна правила из пера Бојана Јокановића

7.
10.
2020.

Први пут у Србији, од 18. до 24. октобра, Вулкан издаваштво организује Вулканов сајам књига, који ће бити одржан у свих 28 Вулканових књижара и на два сајта (www.vulkani.rs i www.knjizare-vulkan.rs)!

Бојан Јокановић, аутор сјајних едукативних књига, и овог пута ће одушевити најмлађе читаоце. 100 Сизифових правописних правила 2 је књига уз коју ће дечица учити на брз, лак и креативан начин, а и старији читаоци имаће одличну прилику да се подсете неких правописних правила. Занимљиве илустрације учиниће учење забавнијим!

Ако имате језичке недоумице, ово је права књига за вас! У наставку Сизифове борбе за језичку културу, на забаван и једноставан начин, уз занимљиве илустрације које на креативан начин репрезентују правописну норму, научићете нових 100 правила!

Креативне и едукативне карте Учим и играм се: Сизифова правописна правила 2 охрабриће интеракцију између родитеља и деце. Дете ће, памтећи занимљиве илустрације које сликовито репрезентују правописну норму, веома лако постати прави стручњак у познавању правописа! 

Уз Илустровани бонтон за најмлађе деца ће се упознати са неким од основних правила лепог понашања која је, у сада већ препознатљивом хумористичком стилу, илустровао Бојан Јокановић. Осим што ће их насмејати, јединствене илустрације ће помоћи деци да спознају које је понашање лепо, а које не, те да науче како да поступају у различитим ситуацијама са којима се свакодневно сусрећу. Занимљиве илустрације на креативан начин репрезентују правила лепог понашања.

Књиге Бојана Јокановића 100 Сизифових правописних правила 2, Учим и играм се: Сизифова правописна правила 2 и Илустровани бонтон за најмлађе ускоро ћете моћи да купите кликом на линк www.vulkancic.rs и у омиљеној Вулкан књижари, а у оквиру првог Вулкановог сајма од 18. до 24. октобра по специјалним ценама!