Pretraži sajt

„Doba dinosaura“ za najmlađe Vulkančićeve čitaoce u prodaji

30.
8.
2022.

Zakoračite u čudesni svet praistorijskih životinja!

Fantastična knjiga Doba dinosaura otkriće mališanima uzbudljiv i neverovatan svet neobičnih stvorenja koja su nekada naseljavala našu planetu i upoznati ih sa veličanstvenim dinosaurima. Postanite deo čudesnog i tajanstvenog sveta ovih sjajnih životinja!

Zavirite u knjigu i upustite se u neverovatnu praistorijsku avanturu!

Nekada davno našom planetom šetali su dinosauri i ostavili misteriozan trag tokom više miliona godina koliko su živeli. Otkrijte i druge životinje koje su šetale rame uz rame s ovim veličanstvenim stvorenjima i upoznajte se sa radom naučnika koji proučavaju ova neobična bića. Pomoću vremenske prave koja ilustruje evoluciju istražite sve poznate vrste dinosaura.

Uz knjigu obogaćenu brojnim ilustracijama Doba dinosaura najmlađi čitaoci će na lak način naučiti mnoštvo zanimljivih podataka o životinjama koje su nekada gospodarile planetom Zemljom. Mali avanturisti željni znanja naučiće sve o moćnim dinosaurima. Ali to nije sve! Uz knjigu će dobiti i dva ogromna postera.

Edukativnu knjigu za najmlađe Doba dinosaura, prilagođenu uzrastu od tri do pet godina, potražite na sajtu vulkancic.rs ili u omiljenoj knjižari Vulkan.