Pretraži sajt
%
×
30% POPUSTA NA ODABRANE KLASIKE
dana sati minuta sekundi

Knjiga koja ledi krv u žilama: Lanac

16.
8.
2020.

Književni favorit Stivena Kinga

Zastanite na trenutak i zamislite situaciju: zvoni vam telefon, nepoznati glas vam kaže da je vaše dete oteto. Ako želite da ga oslobodite, moraćete da otmete tuđe dete, a vaše dete će biti pušteno tek kada roditelji vaše žrtve otmu nečije dete. U protivnom, umreće. I tako nastaje lanac, a vi ste njegov deo.

Ovu genijalno osmišljenu šemu jednostavnih pravila i nemogućih moralnih izbora, iza koje se kriju zločinački umovi koji znaju da će roditelj učiniti sve za svoje dete, na stranice romana Lanac pretočio je Adrijan Makinti i oduševio ljubitelje trilera širom sveta.

Čuveni Stiven King, koji je redefinisao žanr napetih trilera i horora, priznao je da ga je Lanac oduševio. „Ova košmarna priča neverovatno je nagonska i originalna. Dugo nećete moći da se otrgnete utisku.“

„Makintiju treba odati priznanje što je u stanju da natera čitaoce da se zapitaju da li će im se tlo srušiti pod nogama i koliko su zla u stanju da prouzrokuju.“ – Dženet Meslin, Njujork tajms

Bestseler Njujork tajmsa i svetska književna senzacija Lanac uskoro će biti dostupna i čitaocima širom Srbije putem sajta www.vulkani.rs i u Vulkan knjižarama.