ISTINA U NAMA | Sasa Arango
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
Saša Arango je jedan od najistaknutijih nemačkih scenarista i dvostruki dobitnik nagrade Grim, prestižne nagrade za nemačku televiziju, za rad na detektivskoj seriji Tatort.Njegov prvi roman, Istina u nama, objavljen je u preko trinaest zemalja 2015. godine. Živi i radi u Nemačkoj. Pročitaj više

ISTINA U NAMA

Oblast: Trileri
ISBN: 978-86-10-01696-3
Format: 145x205
br. str.: 272
povez: broš
Pismo: latinica
Cena: 799,00 DIN
Na sajtu: 639,00 DIN
Ušteda: 160,00 DIN

Upoznajte Henrija HAJDENA: slavnog pisca, supruga punog ljubavi, velikodušnog prijatelja, nemilosrdnog ubicu...

U javnosti, Henri izgleda kao osoba koja bi mogla da vam se svidi. Poznati autor bestselera deluje kao skroman, običan čovek. Posvećen muž, iako bi mogao da ima svaku ženu koju poželi. Velikodušan prijatelj i kolega. Ipak, Henri Hajden je samo maska. Njegova prošlost je tajna, kao i ono što on zaista jeste.

Do sada Henriju to uglavnom nije predstavljalo problem, ali kada njegova ljubavnica zatrudni, brižljivo konstruisana fasada počinje da se urušava. Ne samo da mu je policija na tragu, već i njegova prošlost, koju je mukotrpno krio, preti da ga sustigne. Ali Henri je genijalan čovek i smišlja genijalan plan: plete mrežu laži, poluistina i istina i stvara priču koja bi mu omogućila da preživi. Hoće li ona biti dovoljno uverljiva za spas? Dok se omča oko njegovog vrata zateže, otkriće se da i ljudi oko Henrija imaju svoje tajne… 
Fantastičan i zavodljiv, ovo je roman o čoveku kojem lukavost pomaže da izbegne posledice svakog svog (ne)dela, čak i kada stoji na ivici provalije.

Biljana Gasevic
Simpatičan triler. Malo čudna sintagma, ali baš tako bih ga opisala. Velikim ljubiteljima ovog žanra ovo bi možda bila "limunada", ali mislim da vredi pročitati. Mene je Henri zaveo ;) Preporuka.
Biljana Gasevic
P.S. Sve pohvale za korice! Fantastično. Dobiju pravi smisao kad se pročita knjiga :)
Dodajte svoj komentar