Vulkan Izdavastvo | Zakoračite u novu etapu života: Moć pozitivno
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
ponedeljak, 13. januar 2020.
Zakoračite u novu etapu života: Moć pozitivnog življenja

Dokazano je da pozitivni životni stavovi daju mnogo bolje rezultate nego negativno razmišljanje. Knjiga Moć pozitivnog življenja Normana Vinsenta Pila ukazuje da razvijanje entuzijazma poboljšava život i otkriva kako da vam svaki dan bude dobar i ispunjen. Svrha knjige će biti ispunjena ukoliko posle čitanja pronađete novi smisao i sreću, čudo, koje je i samom autoru promenilo život.

U knjizi Moć pozitivnog življenja, jedan od osnivača filozofije samopoštovanja i pozitivnog mišljenja Norman Vinsent Pil savetuje kako da primenom dinamičnih i kreativnih načela savladamo teškoće i ostvarimo uspeh. U svom prepoznatljivom stilu, autor čitaocima daje niz primera iz sopstvenog života i prakse, ilustrujući na najbolji način ono što propoveda. Otkriva da je moć pozitivnog življenja zaista delotvorna ukoliko se primenjuju principi opisani u knjizi. Čitajući ovaj korisni priručnik, zakoračićete u novu etapu života puni entuzijazma i uživati u lepšoj i kvalitetnijoj stvarnosti.

Norman Vinsent Pil rođen je u Ohaju, a umro je u Njujorku. Autor je četrdeset šest knjiga, a među njima i svetskih bestselera Moć pozitivnog mišljenja, Moć pozitivnog življenja i Moć kreativnog mišljenja. Poznate knjige čuvenog autora ljubitelji popularne psihologije mogu pronaći u svim Vulkan knjižarama.