Vulkan izdavaštvo | OSVOJITE KNJIGU „PROPUŠTEN POZIV“!
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
3. jul 2018.
OSVOJITE KNJIGU „PROPUŠTEN POZIV“!

Izdavački fenomen godine preveden na više od 30 jezika. Dirljiva i nežna priča koja nas uči da je, na kraju, ljubav jedini lek za slomljeno srce.

Učestvujte u našoj aktivaciji, tako što ćete nam napisati NAJBOLJI SAVET koji ste dobili od vaših prijatelja kada ste se zaljubili, a vaš momak je posle kratkog vremenskog perioda, iako je sve bilo u savršenom redu i svet ste zajedno gledali kroz ružičaste naočare, prestao da se javlja.

Tri najbolja
 odgovora nagrađujemo knjigom „PROPUŠTEN POZIV“, koja postavlja ona pitanja koja su sve nas bar jednom mučila, nakon što nas taj neko nije pozvao. :)

Aktivacija traje do 05. jula, kada ćemo u 12 časova proglasiti pobednike! Srećno!!! :)


O knjizi:
Ako ste ikada čekale poziv koji nije stigao, ovo je knjiga za vas.

Upoznala je savršenog muškarca, provela sa njim sedam predivnih dana i ludo se zaljubila u njega. I on se ludo zaljubio u nju: nikada u životu nije bila toliko sigurna da je pronašla svoju srodnu dušu. Zbog toga, kada on krene na odmor koji je isplanirao pre nego što su se upoznali i obeća da će je zvati još s aerodroma, ona nema razloga da sumnja u njega. Ali on je ne zove. Prolaze minuti, sati, dani, nedelje.

Prijatelji joj govore da ga zaboravi, ali ona zna da nisu u pravu: sigurno se nešto dogodilo, mora da postoji neko objašnjenje za to što joj se ne javlja. Ne prestaje da ga traži i tako otvara vrata koja su dugo bila zatvorena: najzad otkriva da nije pogrešila i da je razlog za njegov nestanak jedino što nisu podelili jedno sa drugim. Istina.