Vulkan Izdavastvo | Neverovatni popusti u Vulkan izdavaštvu na Sa
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
ponedeljak, 14. oktobar 2019.
Neverovatni popusti u Vulkan izdavaštvu na Sajmu knjiga

ZONE OPASNIH POPUSTA

Posetite nas na Sajmu knjiga od 20. do 27. oktobra i odaberite omiljene naslove po neverovatnim cenama! Na našim štandovima u Hali 1 i Hali 4 očekuju vas ZONE OPASNIH POPUSTA i to:

ZONA 50%

ZONA 60%

ZONA 70%

ZONA TOTALNE RASPRODAJE

 

VELIKI SAJAMSKI POPUST

Na svaku knjigu koju kupite na našim štandovima, odobravamo popust od 15% na cenu knjige, a za tri kupljene knjige odobravamo dodatnih 10% popusta! Pored navedenih popusta, svim članovima Kluba dobre knjige i knjižara Vulkan odobravamo i dodatni članski popust u iznosu od 10%.

Ne propustite jedinstvenu priliku da svoje police ukrasite kvalitetnim izdanjima kojima ćete se uvek vraćati. Tokom trajanja Sajma knjiga, čekamo vas na štandu Vulkan izdavaštva u Halama 1,2 i 4. Dođite da se družimo, čitamo i da zajedno tradicionalno proslavimo praznik knjige!

 

 

TRAMVAJ KULTURE

Pridružite nam se u neverovatnoj vožnji Tramvajem kulture, koji će vas odvesti na Sajam knjiga, najznačajniju kulturnu manifestaciju u regionu! Tramvaj će ljubitelje književnosti besplatno prevoziti u nedelju, 20. oktobra od 14 do 18 sati i u subotu 26. oktobra u istom terminu. Tokom vožnje, putnicima će se pridružiti i specijalni gosti – Muharem Bazdulj, Ivan Tokin i Bogdan Stevanović poznatiji kao Blogdan. Autori Vulkan izdavaštva pročitaće omiljene odlomke iz svojih novih romana i pozvati čitaoce da im se pridruže na potpisivanju knjiga. Ne propustite neverovatnu priliku da upoznate omiljene pisce, razmenite utiske i obogatite se novim saznanjima. Dođite da zajedno promovišemo književnost, kulturu i proslavimo najveći praznik knjige! Pored besplatnog prevoza, čitaoci će dobiti vaučere sa dodatnim popustima, koje će moći da iskoriste na štandu Vulkan izdavaštva na Sajmu knjiga od 20. do 27. oktobra.