Vulkan Izdavastvo | Knjiga koja nudi delotvorna rešenja: Entuzija
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
utorak, 01. septembar 2020.
Knjiga koja nudi delotvorna rešenja: Entuzijazam menja sve

Budućnost uvek pripada onima koji veruju, koji su za nešto, a nikad onima koji su samo protiv nečega. Život pun entuzijazma i poleta može biti vaš ako želite! Knjiga Entuzijazam menja sve pomoći će vam da se suočite sa životom onakvim kakav jeste, ali i ponuditi rešenja za mnoge nedoumice.


Kako biste iz životnih bitaka izašli kao pobednici, važno je da, bez obzira na teške i bolne okolnosti, uvek budete voljni da se suočite i ne pristanete na rutinsko životarenje. U nastojanjima da život učinite boljim pomoći će vam autor knjige Entuzijazam menja sve, doktor Norman Vinsent Pil.


Ukoliko prolazite kroz težak period u kojem se suočavate sa životnim preprekama, razočaranjima ili izazovima, ova knjiga je za vas, jer donosi jednostavno i sigurno rešenje protiv stresa – zdravu dozu entuzijazma. Entuzijazam nije nužno razmetljiva ili vatrena pojava, već snažna i kontrolisana motivacija, i može da postoji i u tihoj uzdržanoj i u energičnoj ekstrovertnoj osobi. Svet pripada entuzijasti koji ume da ostane smiren.


Glavna dužnost ljudskog bića nije samo da izdrži život već i da ga savlada. Dakle, zdrava životna filozofija važna je upravo da bismo uspešno rešavali životne teškoće.


Za sve koji slave život, koji se raduju svakom danu, ali i za one kojima je potrebno malo podstreka, knjiga Entuzijazam menja sve je pravi čitalački izbor. Moći ćete uskoro da je kupite putem sajta www.vulkani.rs ili u svim Vulkan knjižarama.