Vulkan Izdavastvo | Sve što niste znali o Ivani Plehinger
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
utorak, 27. novembar 2018.
Sve što niste znali o Ivani Plehinger

Ivana Plehinger, autorka knjige Ono što ostaje uvek ljubav je stalno je nasmejana i zrači pozitivnom energijom. Malo ko zna da se iza tog osmeha kriju dva teška životna razdoblja koje je Ivana prebrodila zahvaljujući svom vedrom duhu i neospornoj snazi. Naime, Ivana je pretrpela moždani udar, a nekoliko godina kasnije, na rukama joj je umro otac. Roman prvenac, protkan najjačim emocijama, posvetila je upravo njemu.  Potpuno iskreno piše o najvećim izazovima koji su obeležili njen životni put i naučili je da je ljubav najsnažniji pokretač života. Svaka njena priča je omaž ljubavi i poručuje da pre svih treba voleti sebe, jer samo srce puno ljubavi može prihvatiti i svet oko sebe. Svi redovi knjige Ono što ostaje uvek ljubav je, odraz su ličnog iskustva, ali i spoznaje da svako od nas može biti istinski srećan jer svakog dana imamo priliku da napravimo dobar izbor. Dajući korisne i praktične savete, Ivana Plehinger ističe da i u najtežim trenucima treba pokazati ljubav i zahvalnost umesto straha.

Pored pisanja, velika ljubav ove rođene zagrebčanke je muzika, a bavi se i voditeljstvom. Najvećim uspehom smatra svoju srećnu porodicu, i to što je ostvarena kao majka i kao supruga. Autorka ima i you tube kanal, gde na zanimljiv način otkriva kako da budete srećniji, da iskoristite svaki trenutak života na najbolji mogući način, a kako da izbegnete stresne situacije i ne pridajete previše značaja nebitnim stvarima. Iz najtežih životnih borbi izašla je kao pobednik i naučila da živi srećnije. A kako se vi osećate ujutru kada se probudite?

Jedinstvenu priliku za upoznavanje, razgovor i razmenu dobrih saveta imaće svi na promociji Ivaninog novog romana Ono što ostaje, uvek ljubav je . Promocija će se održati u sredu 5. decembra u knjižari Vulkan KCB (Trg Republike 5) sa početkom u 18 časova. Tom prilikom o knjizi, osim autorke, govoriće  i njen prijatelj, mladi autor Bogdan Stevanović poznatiji kao Blogdan