Vulkan Izdavastvo | Ispovest jednog lekara u knjizi Ovo će malo d
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
nedelja, 09. decembar 2018.
Ispovest jednog lekara u knjizi Ovo će malo da boli

 

Dobro došli u radnu nedelju koja traje 97 sati. Dobro došli na posao na kojem imate tek nekoliko sekundi da odlučite o nečijem životu. Oprostite se sa prijateljima i vezama. Zaboravite na redovan san. Recite zbogom slobodnom vremenu. Spremite se za neverovatnu životnu priču u knjizi Ovo će malo da boli koju potpisuje lekar Adam Kej. Dobro došli u život lekara-pripravnika!

Nakon mnogo neprospavanih noći i propuštenih rođendana i vikenda, komediograf i nekadašnji lekar-pripravnik Adam Kej napisao je duhovitu i neverovatno dirljivu knjigu, koja će vam otkriti sve što ste želeli da znate o životu u krugu bolnice – a svakako i ponešto što niste hteli nikada da saznate. Dok budete čitali, sigurno ćete razmisliti o ceni koju plaćaju svi profesionalci koji brinu o našem zdravlju, ljudi koji rade nemogući posao, dajući sve od sebe. Vreme koje provedete u bolnici verovatno će ih zaboleti mnogo više nego vas. Samo se pripazite - možda će vam nakon čitanja ove knjige ostati ožiljak.

Adam Kej je nagrađivani komičar i pisac televizijskih i filmskih scenarija. Dok je radio kao lekar, vodio je dnevnik. Upravo iz tih zapisa nastala je knjiga Ovo će malo da boli koja je osvojila čak tri nagrade na dodeli Američkih književnih nagrada. Autor trenutno živi i radi u Zapadnom Londonu.