Vulkan Izdavastvo | Ivan Tokin u Tramvaju kulture
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
ponedeljak, 21. oktobar 2019.
Ivan Tokin u Tramvaju kulture

Počeo je Sajam knjiga!

U cilju promovisanja kulture čitanja i olakšavanja našim građanima dolazak do Sajma, ove godine smo se potrudili da organizujemo drugačiji i neobičan događaj za sve ljubitelje knjige.

U tačno 14 sati, Tramvaj kulture krenuo je sa terminusa Tašmajdan. Ovaj Tramvaj, namenjen je za posebne prilike i oslikan je od strane uličnog umetnika i muraliste Arteza. Naši putnici uživali su u besplatnoj vožnji, a u Tramavju su imali prilike da se upoznaju sa novim izdanjima Vulkan izdavaštva i dobiju vaučere za dodatni popust na Sajmu knjiga. Sugrađanima se u Tramvaju pridružio Ivan Tokin, autor romana Neli koji je od juče u prodaji na štandovima Vulkan izdavaštva i u Vulkan knjižarama.

Tramvaj je vozio ulicama Beograda od Tašmajdana, duž Nemanjine ulice, zatim na Sajam knjiga, a onda preko Mosta na Adi, ulicama Novog Beograda, zatim preko Starog Savskog mosta i natrag preko Omladinskog stadiona do Tamajdana.

Istom trasom Tramvaj će voziti i u subotu 26. oktobra kada će se sugrađanima pridružiti Bogdan Stevanović Blogdan i Muharem Bazdulj. 

Vidimo se u Tramvaju kulture!