Vulkan Izdavastvo | Posle planetarnog hita Đavo nosi Pradu novi r
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
petak, 17. jul 2020.
Posle planetarnog hita Đavo nosi Pradu novi roman Lorin Vajsberger

Pošto je oduševila svet bestselerom Đavo nosi Pradu, Lorin Vajsberger je napisala novi roman o najsjajnijim teniskim zvezdama i njihovom životu na terenu i van njega Đavo pobeđuje na Vimbldonu. Posle fantastičnog uspeha i ekranizacije knjige Đavo nosi Pradu, osetite sav glamur i raskoš koje možete da zamislite, ali budite spremni na uzbuđenje i teške izbore stavljene pred naše likove. Đavo pobeđuje na Vimbldonu će vas ovog leta očarati lepotom glamuroznog života, ali i otkriti neke škakljive tajne.


Ovo je knjiga koja će okupirati vašu pažnju, gutaćete stranice u jednom dahu, saživeti se s likovima i na najbolji mogući način ispuniti slobodno vreme. Duhovita ali i kritična priča o magičnom svetu tenisa predstavlja nam Šarlot Čarli Silver, koja je oduvek bila dobra devojka. Bela suknjica, patike i reket: to je manje-više njena uniforma od kada je izašla iz pelena. Još joj nije ni dvadeset, a već je velika nada svetskog tenisa.


Kad se Čarli tokom jednog meča na Vimbldonu ozbiljno povredi, svi njeni snovi raspršiće se u trenu. Tada se u njenom životu pojavljuje Tod Feltner, legenda među teniskim trenerima, poznat po tome da stvara šampione. Naravno, nepodnošljivo je arogantan i strog i od svojih pulena traži nadljudske žrtve. Ali Čarli zna da jedino on može da je vrati na vrh. Rešen da promeni njen imidž dobre devojke na terenu i van njega, pretvoriće je u nemilosrdnu takmičarku, koja ne samo da osvaja mečeve i gospodari rang-listom već dobija i sedmocifrene ponude i naslovne stranice. Ipak, da li je Čarli spremna da se odrekne sebe da bi ostvarila svoje snove?


Đavo pobeđuje na Vimbldonu zasigurno će biti vaša omiljena knjiga ovog leta i zauzeće posebno mesto u vašoj biblioteci. Već danas je možete kupiti putem sajta www.vulkani.rs.