Vulkan Izdavastvo | Zen: Jednostavno srećan život
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
sreda, 10. jul 2019.
Zen: Jednostavno srećan život

Savršen protivotrov za haos modernog života

 

U knjizi Zen: Jednostavno srećan život proslavljeni budistički sveštenik Šunmjo Masuno otkriva kako uživati u životu. Saznajte dugo skrivane tajne budističkih mistika i daleke istočnjačke filozofije. Jednostavni i lako primenjivi saveti pomoći će vam da ulepšate životnu svakodnevicu.

Ako svet ne funkcioniše onako kako ste zamislili, možda je najbolje da promenite sebe. Tada ćete izaći na kraj sa čim god da se suočite, lagano i bez teškoća. Zen čine navike, ideje i saveti. On je riznica duboke, a opet jednostavne mudrosti. Ova knjiga u izdanju Vulkan izdavaštva govori o jednostavnom životu, u zen-stilu, i može je čitati ko god poželi. Zen: Jednostavno srećan život donosi budističke pouke i prikazuje nam istočnjačku filozofiju u njenom najjednostavnijem i najprimenjivijem obliku.

Šunmjo Masuno je vrhovni sveštenik jednog budističkog hrama u Japanu starog četiristo pedeset godina. Višestruko je nagrađivan dizajner zen-bašta za klijente širom sveta i profesor ekološkog dizajna na jednom od vodećih fakulteta umetnosti u Japanu. Drži predavanja širom sveta, uključujući i ona na Fakultetu likovnih umetnosti u Kembridžu, Univerzitetu Kornel i Univerzitetu Braun.