Vulkan Izdavastvo | SRPSKI FUDBAL KROZ MUNDIJAL!
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
ponedeljak, 14. maj 2018.
SRPSKI FUDBAL KROZ MUNDIJAL!

U susret Svetskom prvenstvu u fudbalu koji će se održati u Rusiji od 14. juna do 15. jula, Vulkan izdavaštvo je odlučilo da pruži podršku našim najboljim fudbalerima objavljivanjem knjige Srpski fudbal kroz Mundijal.

Knjigu SRPSKI FUDBAL KROZ MUNDIJAL sada možete pronaći i na kioscima „Moj kiosk“ po ceni od SAMO 599 DINARA!

O knjizi:
Knjiga sadrži osnovni tekst koji se bavi istorijatom učešća srpske reprezentacije na svetskim prvenstvima, na vrlo zanimljiv, koncizan i atraktivan način. Uz to, u knjizi su predstavljeni najznačajniji trenuci svetske fudbalske istorije kroz Mundijale, kao što su: podaci o svim finalnim mečevima, najznačajniji golovi, maskote, pehari, medalje, portreti slavnih svetskih igrača, ali i zanimljivosti koje danas važe za legende sa fudbalskog terena. Pored toga, knjiga sadrži ilustracije u boji koje na kreativan način predstavljaju ili prate njen sadržaj. 

I dok će fudbalski (vele) majstori limitirani veličinom zelenog pravougaonika pokušati, još jednom, da baš na njemu iscrtaju nove minijature vrhunskog zadovoljstva pred budnim okom miliona ostrašćenih, naši čitaoci će na stranicama ove knjige imati priliku da se podsete da fudbal nije najvažnija sporedna stvar u životu, već je zapravo – sâm život!