Vulkan Izdavastvo | Vulkan izdavaštvo na Sajmu knjiga u Nišu
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
utorak, 25. decembar 2018.
Vulkan izdavaštvo na Sajmu knjiga u Nišu
Vulkan izdavaštvo predstaviće svoja izdanja na Sajmu knjiga u Nišu koji traje do 30. decembra Ljubitelji pisane reči i dobre knjige imaće priliku da upotpune svoju biblioteku najaktuelnijim izdanjima ili da izaberu prikladan novogodišnji poklon za najbliže, po neverovatnim sajamskim cenama! 

Ljubiteljima trilera preporučujemo izvanredne romane Devojka i noć Gijoma Musoa, Čovek iz lavirinta Donata Karizija i švedsku senzaciju koju potpisuje autorski dvojac Mikael Jort i Hans Rosenfelt -Devojka koja je ćutala. Obožavaoci popularne psihologije pronaći će motivacione poruke u romanima: Budni u 5 (Robin Šarma), Kafić na kraju sveta (Džon Strelecki), Pravilo pet sekundi (Mel Robins) i drugim. Ove zime, najlepše ljubavne priče čitaoce očekuju u romanima Jednog dana u decembru (Džozi Silver) i Zauvek moj dragi (Džodžo Mojes). Ljubitelje horora oduševiće najnoviji roman Stivena Kinga Uspavane lepotice.

Na Sajmu knjiga u Nišu najmlađi čitaoci pronaći će nove omiljene naslove iz edicije Vulkančić, a neki od njih su: Priče za laku noć za male buntovnice 2, Čarolija jednog lutkara, Atlas mitova, Sveznalice: Zašto i kako? Sve o svemu u 700 pitanja i odgovora i mnoge druge!

Niški festival knjige otvorio je proslavljeni srpski pisac i dobitnik NIN-ove nagrade Vladimir Pištalo uz  poruku da iako je knjiga u modernom elektronskom dobu na iskušenju, nikada ništa neće moći da zameni njeno štampano izdanje. Ukoliko i vi ovako razmišljate, potražite beg od stvarnosti u najnovijim izdanjima Vulkan izdavaštva sve do 30. decembra na Sajmu knjiga u Nišu!