Vulkan Izdavastvo | Promocija i potpisivanje romana Deca zla auto
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
sreda, 17. april 2019.
Promocija i potpisivanje romana Deca zla autora Miodraga Majića


Vulkan izdavaštvo vas poziva na promociju i potpisivanje novog romana Deca zla autora Miodraga Majića. Promocija je zakazana za sredu 24. april u knjižari Vulkan KCB (Trg republike 5), a planirano je da autor potpisuje knjige od 18.00 do 19.30.

Živopisan i uzbudljiv triler Deca zla pisan u vremenu koje je blisko nama, prepun je neočekivanih obrta. U središtu romana je dramatično ubistvo, a potraga za počiniocem biće samo okidač za niz drugih događaja koji će otkriti da je reč o zločinu strasti, osvete, opomene i simbolike. U pitanju je izvanredno ispričana priča sa znalački raspoređenim zamkama i nepredvidivim rešenjem na samom kraju. Autor Miodrag Majić u romanu objašnjava kako da se sa zlom izbori bespomoćan pojedinac, da sačuva veru u zdrav razum i ne dopusti da zlo utiče na njegovu percepciju o sebi i drugima. U pitanju je sirova priča istisnuta iz života, kojoj je autor podario trajanje u vremenu jer je odevena u književno ruho. Priča o nemogućnosti opstanka ljubavi i dobra u svetu punom zla. 

Autor Miodrag Majić je po profesiji sudija Apelacionog suda u Beogradu. Doktorirao je krivično pravo specijalizujući se za međunarodno-krivičnopravnu oblast. Samostalno i u koautorstvu objavio je deset monografija i više od trideset članaka iz oblasti krivičnog i međunarodnog krivičnog prava, i učestvovao je u izradi najznačajnijih zakona u ovim oblastima. Predsednik je Upravnog odbora i jedan od osnivača Centra za pravosudna istraživanja (CEPRIS). Već desetak godina redovno objavljuje tekstove na svom blogu (www.misamajic.com), u kojima otvoreno govori o korupciji, nepotizmu i političkim pritiscima u pravosuđu.