Vulkan Izdavastvo | Jedna od najuticajnijih knjiga o uspehu: Misl
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
četvrtak, 11. april 2019.
Jedna od najuticajnijih knjiga o uspehu: Misli i obogati se

Knjigu za sve ljubitelje uspeha Misli i obogati se napisao je čuveni američki autor motivacionih knjiga Napoleon Hil. Neverovatna istraživanja i organizovane informacije, nastale dugogodišnjim Napoleonovim zalaganjem i radom, i danas dopiru do čitalaca širom sveta.

U periodu od dvadeset pet godina, Hil je uz pomoć jednog od najbogatijih ljudi u to vreme, Endrua Karnegija, razgovarao sa stotinama uspešnih muškaraca i žena i tako otkrio moćnu formulu za uspeh, koju je preneo na stranice knjige Misli i obogati se. Novo izdanje predstavlja povratak na originalnu verziju, sa beleškama, fusnotama, završnim napomenama i prilozima. Vanvremenska poruka koju knjiga nosi pomoći će vam da ostvarite svoje ciljeve, otkrijete moć kreativnosti i mašte, i dođete do bogatstva u svakom aspektu života.

Napoleon Hil bio je izuzetno poštovan i uticajan pisac prvih modernih knjiga o motivacionom i ličnom razvoju. Njegova poznata, kako je mnogi nazivaju, knjiga za sva vremena Misli i obogati se prodata je u više od šezdeset miliona primeraka. Autor je osnovao neprofitnu fondaciju koja i dan-danas ostvaruje misiju podučavanja. Njegove knjige, audio-zapisi i ostala sredstva pomažu ljudima širom sveta da postignu ciljeve i osiguraju sebi finansijski uspeh i životnu ispunjenost.

Vulkan izdavaštvo do sada je objavilo veliki broj sličnih naslova među kojima su: Majstori uspeha – tajne koje vam stvarno menjaju život, Uspeh, što da ne, Manipulacija i moć i drugi.