Vulkan Izdavastvo | Naučite da tumačite signale uz pomoć knjige
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
ponedeljak, 15. april 2019.
Naučite da tumačite signale uz pomoć knjige Govor tela u ljubavi

Vulkan izdavaštvo predstavlja zabavnu i mudru knjigu Govor tela u ljubavi. Zanimljivo štivo pisano za sve ljubitelje popularne psihologije odgovoriće na mnoga pitanja koja nas često muče. Pored korisnih i primenjivih saveta, knjiga je obogaćena duhovitim ilustracijama.

Govor tela je osnova udvaranja, koja pokazuje koliko smo dostupni, raspoloženi ili očajni. Neki udvarački postupci unapred su osmišljeni, a neki su sasvim nesvesni i instinktivni. Izuzetno su važni i za započinjanje veze i za njeno održavanje. Knjiga nastala iz pera autorskog para Barbare i Alana Piza Govor tela u ljubavi daje odgovore na pitanja koja nas najviše zbunjuju, a odnose se na pripadnike suprotnog pola. Kad je pročitate, mnogo toga ćete sagledati jasnije i moći ćete da protumačite signale koji su vam ranije izmicali. Svi aspekti ljubavnih odnosa biće vam jasniji, postaćete privlačniji i lakše ćete uvideti koga vi privlačite. Samim tim, opuštenije ćete zakazivati sastanke i graditi duge veze.

Autori Alan i Barbara Piz su bračni par koji zajedno piše bestselere o primeni psihologije u ljubavnom životu i poslu. Napisali su ih ukupno osamnaest, a čak deset se našlo na prvim mestima lista najčitanijih knjiga. Svake godine u tridesetak zemalja sveta održavaju brojne seminare iz oblasti primenjene psihologije. Njihove knjige prodaju se u više od sto zemalja i prevedene su na pedeset dva jezika.