Vulkan Izdavastvo | „IZUZETNO PITOVANJE JEDNOG FAKIRA“ SADA I NA
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
četvrtak, 06. septembar 2018.
„IZUZETNO PITOVANJE JEDNOG FAKIRA“ SADA I NA FILMSKOM PLATNU!

Izuzetno putovanje jednog fakira stiže u domaće bioskope 13. septembra 2018. godine.

Šarmantna i neobično poučna priča lažnog fakira, koji iz Indije pristiže u Francusku, ne sluteći da mu sudbina priprema nezaboravnu avanturu i čudesno putovanje koje ostavlja neizbrisiv trag.

Film koji je sniman širom sveta, predstavlja publici razne kulture, prelepe predele, nacionalno nasleđe različitih zemalja, a sve to kroz priču o ljubavi, snovima, lepoti, zabavi. Glavnu ulogu tumači indijska zvezda Danuš, a sporedne Berenis Bežo, Erin Morijarti i drugi.

Pripremite se da se smejete do suza!
Zato ne propustite priliku da među prvima pogledate ovu nadasve posebnu i izavnrednu priču snimljenu prema francuskom bestseleru koji je opčinio svet!

Distribuciju filma u Srbiji omogućio je FAME Solutions.

O knjizi „Izuzetno putovanje jednog fakira“:

Pošto prođemo ceo svet, jedino što iskreno poželimo jeste povratak kući.
Šarmantna i neobično poučna priča lažnog fakira, koji iz Indije pristiže u Francusku, ne sluteći da mu sudbina priprema nezaboravnu avanturu i čudesno putovanje koje ostavlja neizbrisiv trag.
Adžatašatru Lavaš Patel prešao je veliki put, uveren da će pregršt uobičajenih, uigranih trikova biti dovoljni da se domogne nečeg što odavno priželjkuje. Međutim, posle neuspele prevare, zaključan u garderoberu čuvenog proizvođača nameštaja, započeće urnebesno putavanje po Evropi.

Dok na putu spoznaje želja i snova pri svakom koraku vreba novi izazov, srce našeg junaka, uzburkano ljubavlju, okusiće osećaj istinske sreće.

Svetski bestseler, autora Romena Puertolasa, objavljen je u 50 zemalja. Roman sa novom, filmskom koricom nalazi se u prodaji u svim knjižarama Vulkan, kao i na našem sajtu www.vulkani.rs.