Vulkan Izdavastvo | EKRANIZACIJA KNJIGE „MILO ZA DRAGO“!
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
sreda, 15. avgust 2018.
EKRANIZACIJA KNJIGE „MILO ZA DRAGO“!

U septembru ove godine u planu je ekranizacija knjige koju je objavilo Vulkan izdvaštvo Milo za drago,  autorke Darsi Bel.

Blejk Lajvli (Blake Lively) i Rajan Rejnolds (Ryan Reynolds) su jedan od omiljenih holivudskih parova, a njihove društvene mreže su mnogima primer kako se na internetu ponašati duhovito, sa ukusom i merom. Poslednjih dana se, međutim, dešavalo nešto jako čudno sa profilom ove poznate glumice.

Blejk je, naime, u jednom danu izbrisala celu listu ljudi koje je pratila, a među njima i supruga, obrisala je sve fotografije, uključujući i profilnu, a zapratila je 27 novih ljudi, tačnije žena i sve se zovu isto - Emili Nelson. Holivudska zvezda je u biografiji na profilu napisala „What happened to Emily“, a ubrzo je okačila i fotografiju na kojoj se zapitala isto to.

Kako mnogi logično pretpostavljaju, Blejk nije ostavila supruga, već je ovo zapravo jedna zanimljiva kampanja za njen novi film A Simple Favor, u kom joj se lik zove upravo Emili Nelson i, pogađate, radi se o ženi koja misteriozno nestane.

Premijera je zakazana za 14. septembar.
U filmu, pored Blejk, igraju Ana Kendrik i Linda Kardelini.
Trejler za film možete pogledati na ovom linku: https://bit.ly/2JQNJJv

 

 

O knjizi:

Misterije se razotkrivaju, ali tajne ostaju. Sve do poslednje.

Stefani i Emili su izuzetno bliske, čak se i njihovi sinovi Niki i Majls druže. Stefani, posvećena majka i poznata blogerka, rado pomaže drugima i zato bez razmišljanja pristaje na naizgled običnu molbu da pričuva Emilinog sina Nikija. Ali Emili se ne vraća. Ne javlja se na telefon i ne odgovara na poruke. Stefani zna da nešto nije u redu, jer Emili nikada ne bi ostavila svog sina. I nikad ne bi na nju zaboravila. Obraća se za pomoć čitaocima svog bloga i nudi podršku Emilinom mužu Šonu. Njena krhka iluzija o idili u predgrađu se ruši, i u Šonu pronalazi iznenadnu šansu da vodi sasvim drugačiji život. 

A onda dolazi poziv kog se pribojavala: Emili je mrtva. Zagonetka je rešena. Ili nije? Uskoro će Stefani shvatiti da sve – pa i ljubav i iskrena potreba da pomogne – ima i svoju drugu stranu. U sudaru lica i naličja jednog prijateljstva, naučiće da ne može da veruje drugima, ali ni sebi samoj.