Vulkan Izdavastvo | Vodič za razvoj dvanaest kvaliteta savremenog
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
sreda, 18. septembar 2019.
Vodič za razvoj dvanaest kvaliteta savremenog muškarca: Planeta muškaraca

Džon Grej i Ardžuna Ardag, autori svetskog bestselera Muškarci su sa Marsa, žene su sa Venere, u knjizi Planeta muškaraca predstavljaju dvanaest osobina nove muškosti. Svako poglavlje nudi živopisni portret kvaliteta, prikazuje izazove sa kojima se muškarci danas suočavaju, pomaže im da dostignu svoj pun potencijal i predlaže desetine načina za razvoj svakog kvaliteta.

Tokom pisanja knjige Planeta muškaraca, autori su se oslanjali pre svega na sopstveno iskustvo, ali i na različite studije. Čitajući, otkrićete svoju svrhu i misiju. Ovaj priručnik pomoći će vam da se povežete sa sopstvenim osećanjima i da živite život u skladu sa svojim bićem, poštujući sve obaveze koje život donosi. Planeta muškaraca je vrsta mape za podršku svakom čoveku koji želi da otkrije za šta je stvoren i da u skladu s tim živi. Autori nisu zaboravili ni na nežniji pol, pa ima odeljaka u kojima se daju saveti damama kako da prepoznaju dobrog i pouzdanog muškarca, kao i da sopstvenog partnera podrže na najbolji način.

Dr Džon Grej je američki bračni savetnik i predavač. Autor je velikog broja knjiga koje su postigle međunarodni uspeh. Planetu muškaraca napisao je u saradnji sa Ardžunom Ardagom, motivacionim govornikom koji iza sebe ima devet knjiga.