Vulkan Izdavastvo | Ekskluzivna pretprodaja od 13. do 20.03.2019.
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
četvrtak, 14. mart 2019.
Ekskluzivna pretprodaja od 13. do 20.03.2019. potpisanih primeraka knjige ,,Deca zla" autora Miodraga Majića

Isključivo putem sajta www.vulkani.rs od 13. do 20. marta, prvih sto čitalaca će imati jedinstvenu priliku da poruče ekskluzivne primerke neponovljivog trilera Deca zla koje je potpisao autor Miodrag Majić.

Živopisan i nepredvidiv triler Deca zla pisan je u vremenu koje je blisko nama i prepun je neočekivanih obrta, zbog čega može da stane rame uz rame sa najboljim primerima iz svog žanra. U središtu romana je dramatično ubistvo, a potraga za počiniocem biće samo okidač za niz drugih događaja koji će otkriti da je reč o zločinu strasti, osvete, opomene i simbolike. U pitanju je izvanredno ispričana priča sa znalački raspoređenim zamkama i nepredvidivim rešenjem na samom kraju. Priča u kojoj ćemo pronaći obrise naše društvene stvarnosti i izgubljeno zrno nade da čak i u društvenom sistemu duboko ogrezlom u korupciju ima mesta za heroje.

Roman Deca zla biće predstavljen na promociji zakazanoj za 20. mart u klubu Remix (Karađorđeva 46) sa početkom u 18 sati. Tom prilikom, osim autora, o knjizi će govoriti scenarista Siniša Pavić, književni kritičar Gojko Božović, scenarista i reditelj Vuk Ršumović i urednica Vulkan izdavaštva Marija Radić. Odlomke će čitati glumica Bojana Maljević.

Autor romana Deca zla Miodrag Majić je sudija Apelacionog suda u Beogradu. Doktorirao je krivično pravo specijalizujući se za međunarodno-krivičnopravnu oblast. Samostalno i u koautorstvu objavio je deset monografija i više od trideset članaka iz oblasti krivičnog i međunarodnog krivičnog prava.