Vulkan Izdavastvo | Održano prvo (ne)standardno književno veče
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
utorak, 14. maj 2019.
Održano prvo (ne)standardno književno veče

U prisustvu velikog broja mladih kojima je čitanje najveća strast održano je prvo (ne)standardno književno veče u knjižari Vulkan KCB, a glavna tema bili su trileri. O izvanrednom romanu Deca zla i nesvakidašnjim skandinavskim trilerima Anabel i Devojka koja je ćutala govorile su popularne bookstagramerke i influenserke Teodora Miljković @laylareiko, Adrijana Jevtić @adri_doing_things, Jelena Pajović @bookish.rabbit, kao i Dušan Pavlović @den___den, koji je ovog puta pitanja postavljao iz publike. Svojim prisustvom književno veče je uveličao i specijalni gost Miodrag Majić, autor romana Deca zla, po profesiji sudija Apelacionog suda u Beogradu. Prenos cele književne večeri čitaoci su mogli da prate i na Fejsbuk stranici Vulkan izdavaštva.

Tema večeri bili su skandinavski romani Anabel i Devojka koja je ćutala, kao i izvanredan srpski triler Deca zla. Popularne bookstagramerke Adrijana i Jelena, koje ljubav prema književnosti redovno dele sa svojim pratiocima na društvenim mrežama, otkrile su kakve to misterije kriju neprevaziđeni skandinavski trileri i zašto baš njih preporučuju čitalačkoj publici. Posle njihovog predstavljanja, moderatorki Teodori Miljković pridružio se Miodrag Majić. Autor je otkrio znatiželjnim ljubiteljima pisane reči šta se to krije iza izvanredno ispričane priče sa znalački raspoređenim zamkama, koja je oduševila čitaoce širom regiona. Iako se pojavio pre samo dva meseca, doživeo je već peto izdanje i o romanu Deca zla ne prestaje da se priča.

Interaktivno, zabavno i edukativno druženje završeno je sa željom da se u narednom periodu ovakav vid promocije ustali, i da već sledećeg meseca govorimo o nekim drugim žanrovima i novim romanima koje ste vi izabrali. 

Tokom celog dana, posetioci Vulkan knjižara imali su mogućnost da nabave svoje omiljene trilere Vulkan izdavaštva po specijalnim cenama, uz 20% popusta.