Vulkan Izdavastvo | KAKO ĆETE PREPOZNATI PRAVE LJUBITELJE POPULAR
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
sreda, 04. april 2018.
KAKO ĆETE PREPOZNATI PRAVE LJUBITELJE POPULARNE PSIHOLOGIJE?

Ljubitelje popularne psihologije
 najlakše ćete prepoznati po čestoj upotrebi izuzetno mudrih i motivišućih rečenica koje imaju snagu da vas pokrenu i u najtamnijim trenucima vašeg života. Uvek nasmejani, smirenog tona i nepopravljivi optimisti, ipak su u stalnoj potrazi sa srećom i na tom putu često se oslanjaju na proverene tehnike i modele kojima su ovladali čitajući svoje omiljene knjige. 

U večnoj borbi protiv predrasuda i naučenih obrazaca ponašanja, ljubitelji popularne psihologije redovno će vas opominjati da je osnova svake promene u vama i vašim mislima – pa čak i kada patite zbog bolnog raskida i neuzvraćene ljubavi! U njihovom svetu nema mesta za ružne dane, a ako osete da im pozitivan pogled na život zaklanja neka senka iz okruženja, odmah uzimaju u ruke svoju omiljenu knjigu i podsećaju se kako da se smire u ovom nemirnom svetu. 

Kako biste im uneli novu dozu optimizma i pomogli im da još vedrije koračaju kroz život, predlažemo vam da im poklonite knjige koje će osvetliti njihove najlepše misli i osećanja – Uspori i videćeš čudo životaSlonica koja je izgubila sreću ili Sreća i druge male važne stvari.

Pored ovih predloga, veliki broj fantastičnih naslova očekuje vas u sekciji Popularna psihologija.